Literatura

nogami w chmury (wiersz)

Yaro

świat wywrócony
na wszystkie strony

 

zamknięte oczy
otwarte okna by


wiatr na chwilę mógł wpaść
pozamiatać rozsypać wiersze


ułożone niedbale na stole

połóż się wzdłuż na wznak


nogami przeganiaj chmury

świat bury ponury dzień

co minął bez echa

 

nie patrz w tamtą stronę
nogami przeganiaj chmury

 

zobacz ludzie są po to by kochać ich
nie szukaj by ktoś pokochał cię

 

przyjdzie czas że będą wpadać jak wiatr

 

wystarczy otworzyć drzwi
nie domykaj ich czekaj na powitanie

 


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 10 grudnia 2020, 18:43
No dobrze :-)
na przykład ja poczekam, tylko mam małe ale...
czy wiek ma znaczenie w seksie?
w zasadzie to pytanie? :-))
Yaro
Yaro 10 grudnia 2020, 19:27
Chyba nie wystarcza chęci:-)
przysłano: 10 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca