letarg

Jacek JacoM Michalski

nie chcę już marzeń

przeszłych czy przyszłych

żadnych spełnień ani niedopełnień

jest tylko teraz

dotknięcie czasu przed czasem

bezbolesne

 

jakby mnie nigdy nie było

jakby mnie miało nie być

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 grudnia 2020
anonim