Literatura

szukam wspomnień szukam ciebie (wiersz)

Yaro

spokojni i uśmiechnięci 

zanurzymy się bieli 

słońce purpurowe zanurzy się w toni

 

 

na horyzoncie 

morze odsłoni ślady wspomnień 

po których będę szukał drogi do serca

 

podzielisz się ze mną chlebem

na zgodę za pokój

 

wytrwale podążam 

krok za krokiem w stronę światła

w stronę tu za morzem

 

może czekasz tam na mnie 

poczuć chcę na piersi twój oddech

 

było namiętnie do chwili gdy

zabrałaś mi cząstkę siebie

 

nie obejrzałaś się nie kiwnęłaś palcem 

zostałem bez celu

sam na zawsze

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca