rachunek z gazowni

Jacek JacoM Michalski

dom bum powiadasz

to tylko ptaki za oknem

czarniejsze od czerni

kruki i jaskółki

pytania o sens

albo bal dada listów

 

takie zwykłe życie

motorniczego tramwajów

przedostatnich

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 11 grudnia 2020
anonim