mama i tata - pierwsze słowa
i ty nasz
malutki
jedna droga czeka razem
życie - scena żywa
kłębek miękki tuli blisko
śpiewa
tańczy
czyta i tyle trzeba
wiara rośnie nić rozwija gładko
wazon pełny pęka z dumy
ty i ono płatki zbiera
zbieraj, zbieraj - pachnie