wóda ryje banię

Yaro

wlałem w siebie wódy morze

nikt nie wie nikt nie pomoże

ciężko żyć w chorobie

zanika sens w wątrobie

białe myszki i robale

konaj niechybnie konowale

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 15 grudnia 2020
anonim