Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Decyzje
Decyzje
Ela Kwiecińska
Wybieramy codziennie
między dwiema drogami
pomiędzy tak i nie
między życiem i śmiercią
wybieramy codziennie
wierząc albo nie wierząc
pomiędzy niebem i piekłem
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 15 grudnia 2020
×
Zgłoś obraźliwe treści