Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ela Kwiecińska
Oddanie się Jezusowi
Oddanie się Jezusowi
Ela Kwiecińska
Bądź moim Panem
pragnę Twoją Prawdę
uczynić mą prawdą
pragnę Twoją wolę
uczynić mą wolą
pragnę Twoją drogę
uczynić mą drogą
od dziś i na zawsze
bądź moim Panem
Lubię
Ela Kwiecińska
Wiersz · 16 grudnia 2020
×
Zgłoś obraźliwe treści