Podróż

Konrad Koper

Gdy w głąb duszy podróżuję,

strasznie się lękam.

Ale, gdy klękam

przed krzyżem,

czuję się bosko.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 17 grudnia 2020
anonim