herbata

karolina wasielewska

odkąd jesteś
nie boję się
cieni i półmroków
a moje myśli
skraplają się w złocie i sepii
odkąd stajesz się co wieczór
kroplami-
odmierzam rozmowy
i napełniam ciszy
spękane naczynia
karolina wasielewska
karolina wasielewska
Wiersz · 16 lutego 2002
anonim