kpina
drwina
pomyśl chwilę - bieg zatrzymaj
nawet nie wiesz
nie rozumiesz - co to znaczy szukać nici
tak - od zera życie tkać
każdy musi duszę chronić
siły szukać - gdzieś
dookoła
niby raj
twoje kolce kiedyś zwiędną
może robak zje na deser
czy - być - może
długo będzie chrupać rdza
tamta - wiara w szczerym polu rosła w siłę
jutro świt zaprosi jasne myśli rzuci
i przeskoczę
tu - bez planu - skok
teraz
niebo duszę nosi
masz pokoje i skrzydeł moc
na wieki