kolęda

Jacek JacoM Michalski

odwrócić się od siebie

uwolnić oczy i dłonie

drzwi nieznacznie uchylić

zobaczyć co przychodzi samo

wkrada się ukradkiem

okraszone ciszą

 

być najprościej

w jednej tylko chwili

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 grudnia 2020
anonim
  • Aktywista
    sama przychodzi jeno nuda...
    więcej normalnej aktywności umysłowej, a mniej bełkotu...

    · Zgłoś · 3 lata
  • Jacek JacoM Michalski
    tak sobie powtarzasz przed lustrem ;-)

    · Zgłoś · 3 lata
  • marzena
    Kolega Aktywista potrzebuje doznań podanych na tacy.
    A są takie wiersze gdzie można zobaczyć ciekawe obrazki w lustrze :-))

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    Mnie interesuje real,a obrazki zostawiam dzieciom.

    · Zgłoś · 3 lata