W mieście…

Konrad Koper

Nad wielkim placem góruje pomnik wieszcza,

przed nim ułożone są kwiaty i płoną „wiecznie” świece.

Wiele zamyślonych osób, chowa się w jego cieniu…

 

Szczegół – po popiersiu chodzi wiele muszek.

Jedną chwytam.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 20 grudnia 2020
anonim
  • Aktywista
    albo wiekuiste świece...
    uważaj na socjopatę

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • marzena
    Czy to muszki owocówki, czy te drugie co lecą do... :-) świetny.

    · Zgłoś · 3 lata temu