Czekając na Boga

Ela Kwiecińska

Czekając na Boga

szukamy czasem po omacku

okruchów Prawdy

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 20 grudnia 2020
anonim
  • Konrad Koper

    · Zgłoś · 3 lata
  • Mithril
    ...pierdosłów

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    myślałem, że bóg jest wszędzie
    a dopiero ma się pojawić?

    · Zgłoś · 3 lata
  • Aktywista
    ...pierdosłów

    Cóż, tacy meliniarze zawsze mają problemy z prawdą. Mniej chlać i ćpać...sądząc po pijanych tekstach.
    Może jeszcze nie zgniło całe mózgowie.

    · Zgłoś · 3 lata