Literatura

ukołysz Anka (wiersz)

Yaro

ułóż do snu 

obłóż słowami 

 

 

okryj melodią znanych nut 

ukołysz na dłoniach serce 

 

w rytmie miłości 

zagubię kawał dnia 

 

w noc przy tobie śnię 

w tym śnie widzę cię 

 

dzieli nas na dwoje czas 

zdarzeń w wierszu 

streszczę dla ciebie ogrom świata 

 

zapamiętaj jak tętniło we mnie życie 

dla ciebie usypiam cały wszechświat 

 

na przekór złości zrywam kwiaty 

napotykam namiętności

 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca