Jeśli coś robisz ,
rób to z pełną pasją.
Chciałem napisać wiersz.
Robię to i jestem pisaniem
skupiam się na pisaniu
co ja chcę przez to osiągnąć,
że napiszę wiersz
i opublikuję go.
Chcę uzyskać Twoją
akceptację albo krytykę.
Ile błędów popełniłem?
Pierwszy błąd, że
ten wiersz tutaj
umieściłem.
Gdy nic nie boli.
to nie ma o czym pisać.
Piszę ze szczęścia.
Cieszę się, że mam
komputer i internet.
Nie zawsze tak było.
Urodziłem się
gdy jeszcze w moim
domu nie było prądu.
W czasach kiedy
nie było komórek
i smartfonów