gumowe rękawiczki

Jacek JacoM Michalski

klaustrofobia konformisty

zapomnij czego nie pamiętasz

zawsze w cudzym ubraniu

udawane udawanie

poza która kocha najwierniej

siódme wcielenie kopiące ciężarną

w nieokreślonym czasie

 

bariery są czymś oczywistym

jak skorupa żółwia

środek nocy na zwykłej ulicy

jedyny dogmat

 

nie zatrzymuj się

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 23 grudnia 2020
anonim
  • Mithril
    "bariery są czymś oczywistym
    jak skorupa żółwia
    środek nocy na zwykłej ulicy
    jedyny dogmat"

    ...tylesiędlamnie

    · Zgłoś · 3 lata
  • marzena
    Nie wiem dlaczego ale ja potrzebuję czasu czytając twoje wiersze.

    · Zgłoś · 3 lata