widzę cię

Yaro

widzę jak śpisz

myślami po strunach gram
wystukuję ostatnią rozmowę

 

dzień dobry budzi cię ze snu
wstań kocham tęsknię

 

nie odchodź 

noc taka mroźna
zbudzę marzenia

 

odejdę
jeśli zechcesz
będę wołał
napełniony wspomnieniami

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 25 grudnia 2020
anonim