Literatura

Z Rotą odpowiadamy (wiersz)

Gudmundur

Tak!

dzisiejszych skór wiele

przybyło 

 

odpowiadamy

 

Pamiętamy!
nasze skrawki rozpierzchłe
w sercach krwawicą noszone

 

'Flekami' połączymy i powiemy

 

Walczmy - Walczymy!
o wspólną  kurtkę
ciepła istnienie

 


wyśmienity 1 głos
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 28 grudnia 2020, 18:10
Urzeka trafnością i prostotą...
Gudmundur
Gudmundur 16 stycznia 2021, 02:24
Dziękuję! Konrad.
Dzisiaj dopiero odpowiadam...
Pozdrowienia!
przysłano: 27 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca