Z Rotą odpowiadamy

Gudmundur

Tak!

dzisiejszych skór wiele

przybyło 

 

odpowiadamy

 

Pamiętamy!
nasze skrawki rozpierzchłe
w sercach krwawicą noszone

 

'Flekami' połączymy i powiemy

 

Walczmy - Walczymy!
o wspólną  kurtkę
ciepła istnienie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Gudmundur
Gudmundur
Wiersz · 27 grudnia 2020
anonim