Piotrkowska

jacek

 

Widziałem scenę

Człowiek, rower, pod sklepem

Idę donikąd i słyszę

Musisz japońskiego liznąć

Jakiś menel maszeruje szybciej

Styczna krzyżowa potrójna

Śmiejemy się razem

 

jacek
jacek
Wiersz · 28 grudnia 2020
anonim
  • marzena
    :) masz rację, bywa że jesteśmy bardziej do tyłu, niż do przodu :))

    · Zgłoś · 3 lata