nie trzeba słów

Irena Świerżyńska

przecież widzę - znam

i czuję

 

to spojrzenie dotyk rąk

i dreszcz

 

i pika

cisza

 

wszystko jasne

 

wiem 

wiem i ty wiesz

 

nie trzeba słów

 

nie trzeba...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 28 grudnia 2020
anonim
  • Irena   Świerżyńska
    I wie o tym dusza bratnia.

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Irena   Świerżyńska
    Dziękuję - właśnie tak powinna pamiętać każda matka.

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • marzena
    Masz rację, słowa czasem nie określają nas dokładnie. Dotyk...
    tak potrzebny wywołuje dreszcz :)) wiek i stan umysłu nie ma znaczenia. Już maleńkie dziecko chce poczuć ciepło matki.
    Naprawdę nie trzeba słów.

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Konrad Koper
    Fajny i prawdziwy.

    · Zgłoś · 3 lata temu