​ u bim bam

Sercem Ku Wiośnie

Aniołowie się w radiu witając i czułym w sercu spojrzeniem opowiadają zanośmy swe prośby dziś się donośmy wołają, a w serwetce niech w kiści śpiewają, łakomo częstując się budzą do życia. Alla, i jemu się da własnymi wspomnieniami oczami omami, Alla za zgra.
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Oceń ten tekst
Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 29 grudnia 2020
anonim