Aniołowie się w radiu witając i czułym w sercu spojrzeniem opowiadają zanośmy swe prośby dziś się donośmy wołają, a w serwetce niech w kiści śpiewają, łakomo częstując się budzą do życia. Alla, i jemu się da własnymi wspomnieniami oczami omami, Alla za zgra.
Dawid „Dejf” Motyka