drzwi

Jacek JacoM Michalski

kiedy tracisz swoją magię

stajesz się taki pusty

kiedy odchodzą wizje

prostują się wszystkie drogi

ale nie ma dokąd

nie ma dokąd pójść

przestajesz grać i czuć

kiedy muzyka się kończy

gasną nie tylko światła

ludzie są tacy dziwni

ludzie nie są dziwni wcale

jebał to pies

kurtyna opada

choć jej nigdy nie było

odarte ze skóry kukiełki

pląsają na gorącym oleju

 

https://www.youtube.com/watch?v=CKw9JA66H-A

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 29 grudnia 2020
anonim