Literatura

syty nowy rock (wiersz)

Yaro

nadszedł czas gwiazd
Sylwek przed sklepem
zerka na neony

smaczne przysmaki
promocja na małe co nie co

napij kolego

 

znów potrzeba nadbiega

nie omieszkasz
znów wypić trzeba ruskie szampany
bawimy do rana


kolega i koleżanka

łyk piwa

łyk ruskiego

czas umyka szybko

sklep zamknięty
kac napoczęty

zamknięty w termosie


dzwonek jest po to by

budzić sklepowego


klient ważniejszy od Nowego Yorku

gdy pić przy okazji zwrócić życzenia
nieszczere od niechcenia


koniec biadolenia

rozejść się

do roboty której nie ma

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 grudnia 2020 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca