,,Łzy"

Teatr oczami nieśmiałka

O życie gorzkie jak łzy...

Gdzie podziały się te pięknie chwilę?

O słone łzy odsłońcie mi je!

Jak długo jeszcze...

Mam dość waszego słonego smaku.

O słone łzy dlaczego mi to robicie?!

Ach! Jakie wy łzy jesteście słone!

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Teatr oczami nieśmiałka
Teatr oczami nieśmiałka
Wiersz · 30 grudnia 2020
anonim