bardzo dawno temu
w przykusej sukience
wśród tłumu tańczących
byłam jak poezja
czas leciał
przystawałam zdezorientowana
ciało pragnęło już postu
a dusza bezustannie carnaval
płowiały cudowne maje
uciekły wysokie obcasy
zatańczysz?
no to wolny wolny
i szybki w pamięci