świat

Yaro

świat straszny
nie lubi słabych

przetrwają najsilniejsi

odłożone słabości
pokryje kurz zapomnienia

nie najesz się strachem
zabij go w sobie

wstań gdy upadasz
nie załamuj się
uwierz bo masz wiarę

pozwól walczyć
Boże dołóż sił

bym powstał
bym biegł naprzód

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 stycznia 2021
anonim
  • Konrad Koper
    Zbyt oczywisty- gdzie twój styl...

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    wręcz przeciwnie, Polacy lubia slabeuszy i socjal
    30% luda wegetuje tutaj na socjalu

    · Zgłoś · 3 lata temu