świat straszny
nie lubi słabych
przetrwają najsilniejsi
odłożone słabości
pokryje kurz zapomnienia
nie najesz się strachem
zabij go w sobie
wstań gdy upadasz
nie załamuj się
uwierz bo masz wiarę
pozwól walczyć
Boże dołóż sił
bym powstał
bym biegł naprzód
30% luda wegetuje tutaj na socjalu