za czym tak się kręcę
jak gówno dinozaura
w wyschniętym przeręblu
nawet zimy nie ma
tańczą kolorowe kukiełki
a Elvis wciąż żyje
„gdzie są moi przyjaciele
bojownicy z tamtych lat”
może nigdy ich nie było
lustra zatarły ślad
kieliszek zebrał kurze
ze wszystkich złudzeń
wódka nie zmyje niczego
taki czas
i te wiekopomne uwagi czerwonego trolla