dziś o Tobie
czytam
czytam - myślę - ile serce daje
a - ile dostanie
cóż to znaczy - dobra miłość
dusza naga w sercu ogień i on bliski
cud spełnienia przyjdzie
może
piękny czas i odpływasz - sen marzenia
gdzieś w obłokach puchem jesteś
tylko chwilę
wracać
trzeba
ale - dalej - proza życie
gaśnie światło
gest i koniec
skrzydła w górę dźwigasz sama
wstaniesz
wena jest - podniesie