do muzy

zygzak

wolę być nikim

niż jednym z wielu

 

przepychanie

w kolejce na audiencję

zostawiam innym śmiałkom

 

których nie spali

cień w oczach królowej

 

nie mam talizmanu

toteż milczę

w nadziei że usłyszysz

 

zygzak
zygzak
Wiersz · 5 stycznia 2021
anonim
Usunięto 1 komentarz