miłości ma

Sercem Ku Wiośnie

ona ma miłość co kochać się da

zanosisz, ale kosisz, częstuje
ma wielka gorącem Jagodzim
roznosisz Mazowszem Akrylim
 
koktajlem o w; miłości, ~
W; tej jednej z sekundy; w strzale Amory
 
w polemiki; dwa
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 5 stycznia 2021
anonim