ona ma miłość co kochać się da
zanosisz, ale kosisz, częstuje
ma wielka gorącem Jagodzim
roznosisz Mazowszem Akrylim
koktajlem o w; miłości, ~
W; tej jednej z sekundy; w strzale Amory
w polemiki; dwa
Dawid „Dejf” Motyka
ona ma miłość co kochać się da