Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Konrad Koper
Poranek
Poranek
Konrad Koper
Wschodzące słońce
obdarza wielu.
Ptaki śpiewają.
Na mokrej trawie
leżą klejnoty.
Widzę własny nimb.
Lubię
Konrad Koper
Wiersz · 5 stycznia 2021
Gudmundur
Konrad! skoro widzisz! to dobrze chyba-:)
Poczułeś !
Lubię
·
Zgłoś
·
3 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści
Poczułeś !