Poranek

Konrad Koper

Wschodzące słońce

obdarza wielu.

Ptaki śpiewają.

 

Na mokrej trawie

leżą klejnoty.

Widzę własny nimb.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 stycznia 2021
anonim
  • Gudmundur
    Konrad! skoro widzisz! to dobrze chyba-:)
    Poczułeś !

    · Zgłoś · 3 lata temu