Literatura

Zdarzenie w Emilcinie (wiersz)

abc

 

stało się to gdy miałem osiem lat
jechałem wozem drabiniastym
ciut nielegalnie
 
porwali nas szaracy
dosiedli się w pobliżu olszynek
współpracownicy reptilian
chcący przejąć kontrolę nad ludzkością
 
wtedy to w pobliżu brzózek
w unoszącym się pojeździe
„windeczką” zabrano nas do badań
i wszczepiono nano-chip
taki implant który wy według centrali
też będziecie mieć zaimplementowany
w szczepionkach za kilka dekad
 
to będzie znamię bestii
wprost z księgi janowej apokalipsy
wszyty wszystkim gdy już się
podporządkujemy
po przebadaniu gatunku
 
gawrony kruki oczu sobie nie wykolą
przy badaniach in vivo
gatunki skazano na wymarcie

słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 6 stycznia 2021, 12:02
...nie trzeba plebsowi nic wszczepywać - większość populacji dysponuje najdokładniejszym chipem, jaki sobie można wyobrazić i większość tłuszczy cały czas spręża się, aby mieć najnowszy model zadłużając się z własnej woli w systemie ratalnym.
Aktywista
Aktywista 6 stycznia 2021, 13:45
takie gimbusowe mędrkowanie upolitycznione dla Kopera
Aktywista
Aktywista 6 stycznia 2021, 13:51
...nie trzeba plebsowi nic wszczepywać

problem nigdy nie leży w plebsie, ale słabiutkiej, kompradorskiej pseudoelicie
abc
abc 7 stycznia 2021, 12:45
Mithril, ale to jest ironia nie zaś wyznanie wiary w to co opisano...
przysłano: 5 stycznia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca