Zdarzenie w Emilcinie

abc

 

stało się to gdy miałem osiem lat
jechałem wozem drabiniastym
ciut nielegalnie
 
porwali nas szaracy
dosiedli się w pobliżu olszynek
współpracownicy reptilian
chcący przejąć kontrolę nad ludzkością
 
wtedy to w pobliżu brzózek
w unoszącym się pojeździe
„windeczką” zabrano nas do badań
i wszczepiono nano-chip
taki implant który wy według centrali
też będziecie mieć zaimplementowany
w szczepionkach za kilka dekad
 
to będzie znamię bestii
wprost z księgi janowej apokalipsy
wszyty wszystkim gdy już się
podporządkujemy
po przebadaniu gatunku
 
gawrony kruki oczu sobie nie wykolą
przy badaniach in vivo
gatunki skazano na wymarcie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
abc
abc
Wiersz · 5 stycznia 2021
anonim
  • abc
    Mithril, ale to jest ironia nie zaś wyznanie wiary w to co opisano...

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    ...nie trzeba plebsowi nic wszczepywać

    problem nigdy nie leży w plebsie, ale słabiutkiej, kompradorskiej pseudoelicie

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Aktywista
    takie gimbusowe mędrkowanie upolitycznione dla Kopera

    · Zgłoś · 3 lata temu
  • Mithril
    ...nie trzeba plebsowi nic wszczepywać - większość populacji dysponuje najdokładniejszym chipem, jaki sobie można wyobrazić i większość tłuszczy cały czas spręża się, aby mieć najnowszy model zadłużając się z własnej woli w systemie ratalnym.

    · Zgłoś · 3 lata temu