o kurcze, trzyma ding dong - kciukiem zwały

Sercem Ku Wiośnie

Dawid trzyma się za mały

mały myszki mika
ale się; zuchwały
 
Dawid „Dejf” Motyka

 

Sercem Ku Wiośnie
Sercem Ku Wiośnie
Wiersz · 6 stycznia 2021
anonim