Literatura

​ ulewa w zapały, - lecz gdy sr..y, bęc (wiersz)

Sercem Ku Wiośnie

zulu zul

ciula gul gula gongu zong u króla
dynda Jajek mały
bzyk bzyk bzyka
a tu kotek kicha:
a to Małysz był z gitary
 
lecz ta struna pękła
 
a ty w dupie, krowim grubym gołym dupskiem
grysikiem ja gabrysiem piszę
 
pęka łoże stęka łosiem i hitlerem prosiem
 
A ty ciągle by zaspały kurka wodna znowu mały!..
 
i ta w gula golem małym, co ciągnika... ale h..a; ci wj...ały!
 
i płyń melodio w łajno gówna przecie
wleź w leśnego kikuta com był w lesie
i pomoże, dziś dopomoże, a rzodkiewek, chcą za cepa
 
i Człowieka Human zwleka
 
i niech kolumną płynie reszta rzeka
za tych starych omijanych zwanych
prawdopodobnie w człeka
 
lecz zaczeka
 
aż zaswędza obroniła mała, łez ciut uroniła
trzepał księdza ależ brendza
 
i płyń bękarcie mały co pije się w sandały co zassały
lecz kupa gówien ciągle niech przybywa
 
moja droga, taka miła
I ta swędna niech swobodnie zwiewa
zastukały pikła pędna ta paskudna
była przecie wredna
 
a ci wąchały coś ten wdycha
o ta licha!
 
o ta okrucha ledwo w Zdzicha wzdycha..
 
bucha cha ale chlały! czegoż grały!
ależ ja!
 
Panie młody, czyim byłeś z mody..
wróć za kary. Wróć po gitary.
 
Dawid „Dejf” Motyka

 


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 6 stycznia 2021 (historia)

Inne teksty autora

skrzydlate trzepoczą
Sercem Ku Wiośnie
zabierz mnie stąd
Sercem Ku Wiośnie
Mój
Sercem Ku Wiośnie
ciągle otulona, nie wzgardzona
Sercem Ku Wiośnie
niczym jeden rok
Sercem Ku Wiośnie
zaświecony świat
Sercem Ku Wiośnie
Miłość
Sercem Ku Wiośnie
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca