Literatura

za płoty (wiersz)

Mnemo

 

gdzie moja herbata?
tak się złożyło, że noc
to przewodniczka schorowanych
jak i tych odchodzących na drugi brzeg.
oby dla mnie była łaskawsza,
żebym mogła czasem się wyspać.
więcej grzechów nie spamiętam.
większości w ogóle nie żałuję.
chyba nie na tym polega
życia sens:
sekssenkromkachlebazmiodem,
coś na osłodę lub krwi rozgrzanie,
wina rozcieńczenie, dalej zamazane, kleks, kropka,
czyli amen.

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 stycznia 2021 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca