Literatura

Żadna bajka (wiersz)

Konrad Koper

Lustereczko powiedz przecie,

co jest dla mnie słuszne na świecie ?

 

Ukazało wiernie życie,

nie odbicie.

 

 


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 8 stycznia 2021, 22:04
Dziękuję !!
Gudmundur
Gudmundur 16 stycznia 2021, 02:47
-:))
przysłano: 8 stycznia 2021 (historia)

Inne teksty autora

Piekło
Konrad Koper
Misja
Konrad Koper
Pierwszy wykład
Konrad Koper
Poezja nieraz …
Konrad Koper
Logiczna baśń
Konrad Koper
Kula…
Konrad Koper
Orzeł
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca