Żadna bajka

Konrad Koper

Lustereczko powiedz przecie,

co jest dla mnie słuszne na świecie ?

 

Ukazało wiernie życie,

nie odbicie.

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 stycznia 2021
anonim