Spacery po Tobie

Men Omen

***

Dosiadłem twojego policzka

jak przestraszony motyl

któremu zabrakło tchu

 

***

Przeniosłaś mnie

po swoich brwiach

z lekkością

jak poduszkę

uwikłaną w bezsenność

 

***

Przyszedłem jak po swoje

I wziąłem wszystko

A ty nawet nie zdążyłaś

temu zaprzeczyć

Men Omen
Men Omen
Wiersz · 10 stycznia 2021
anonim