Co zdarzyło się w środę pod mostem

Men Omen

Mam w kieszeni jazz

Ty masz cukierki.

Jesteśmy tu już jedną płytę

i trzy papierosy, których

mogliśmy nigdy nie zapalić.

 

Men Omen
Men Omen
Wiersz · 10 stycznia 2021
anonim