***

Men Omen

Pan taki mały,

ale wielkie ma pan plany

no i ego.

To jednak nie stawia pana wyżej

ponad nami

ponad prawem
i ponad zbiorową mądrością,

która mówi panu jasno:

wypierdalać

 

Oceń ten tekst
Men Omen
Men Omen
Wiersz · 10 stycznia 2021
anonim