Literatura

przeciw (wiersz)

Men Omen

Mam przeciwciała.

A ty masz coś przeciw?


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 11 stycznia 2021, 16:26
mam
przysłano: 11 stycznia 2021 (historia)

Inne teksty autora

Rzuć
Men Omen
Ona i on
Men Omen
Madison County
Men Omen
***
Men Omen
Spacery po Tobie
Men Omen

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca