Madison County

Men Omen

Musimy upchnąć całe życie

między środą a piątkiem

 

między kuchnią,

a wanną, która jest naszym

statkiem do nieba

 

między oddechem

a westchnieniem

pustym jak sobotnia noc

pod mostem, który razem

spaliliśmy.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Men Omen
Men Omen
Wiersz · 11 stycznia 2021
anonim