Literatura

Madison County (wiersz)

Men Omen

Musimy upchnąć całe życie

między środą a piątkiem

 

między kuchnią,

a wanną, która jest naszym

statkiem do nieba

 

między oddechem

a westchnieniem

pustym jak sobotnia noc

pod mostem, który razem

spaliliśmy.

 


dobry+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
marzena
marzena 11 stycznia 2021, 18:50
To wiersz, czy użalanie się nad sobą?
Mithril
Mithril 12 stycznia 2021, 09:23
...gadanina to jest
przysłano: 11 stycznia 2021 (historia)

Inne teksty autora

Rzuć
Men Omen
Ona i on
Men Omen
przeciw
Men Omen
***
Men Omen
Spacery po Tobie
Men Omen

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca